Bardolino DOC 3+1 Tenuta La Presa
Bardolino - v láhvi se zjeví ve své brilantní rubínové barvě Ze sklenice vystupují příjemné tóny lesních jahod, nádech červeného rybízu a křupavé třešňové dužiny spolu s nádechem čerstvě rozkvetlých okvětních lístků rudé růže a balsamikovou připomínkou, která tuto chuť dovádí k dokonalosti.
Odrůdové složení: Corvina 70% - Rondinella 20% - další odrůdy (Molinara, Sangiovese) 10%
Kategorie: | 3+1 zdarma |
---|---|
Region: | Benátsko |
Ročník vína: | 2019 |
Alkohol obj. %: | 13,0 |
Objem: | 4x0,75 l |
Země původu: | Itálie |
OZNAČENÍ : Bardolino DOC
HROZNY : Corvina 70% - Rondinella 20% - Ostatní odrůdy (Molinara, Sangiovese) 10%.
OBLAST VÝROBY : Caprino Veronese.
OBRANNÉ METODY : Integrovaná ochrana proti škůdcům, kontrolovaný dopad na životní prostředí.
OBDOBÍ SKLIZNĚ : Druhých deset dní v září.
VÝROBA: Studená macerace hroznů při teplotě pod 10°C po dobu 5-6 dnů s každodenním přečerpáváním. Přirozený nárůst teploty až na 23 °C se zintenzivněním přečerpávání a zahájením alkoholového kvašení. Odsávání a uzavírání alkoholového kvašení v tepelně upravených nerezových tancích.
Přirozená stabilita vodního kamene.
Přirozená stabilita vodního kamene.
OBSAH ALKOHOLU: 13 % obj.
BARVA : Jasně rubínově červená s dobrou průhledností.
VŮNĚ : Malé červené ovoce (lesní jahody, rybíz, třešně) a červené růže s balsamikovým nádechem.
CHUŤ : Chutná a svižná, se šťavnatými ovocnými vjemy, příjemně tříslová.
PÁROVÁNÍ : První chody na základu čerstvých těstovin nebo grilovaného masa. Podává se čerstvé, hodí se k propracovaným rybím pokrmům.
TEPLOTA PODÁVÁNÍ : 14-16 °C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.