Hrozny jsou výhradně z vinic Ascoli Piceno a Offida, ruční sběr s pečlivým výběrem pouze těch nejlepších hroznů je v polovině září, brzy ráno a pozdě večer.
První ročník Pecorina Offida byl lahvován v roce 2011. Vinice se nacházejí v 200 až 300 metrů nad mořem. Půdní je jílovito- písčitá.
Vytříděné hrozny se šetrně lisují na pneumatických lisech, poté se mošt ihned ochladí, a před kvašením za řízené teploty se staticky dekantuje. Celý fermentační a proces zrání se provádí v ocelových tancích až do února následujícího roku.
Svítivě žlutá barva se zelenavými odlesky. Ve vůni jemné květinové tóny, citrusové aroma a široké spektrum dalších ovocných tónů, zejména broskve. Komplexní a působivý čichový dojem. Svěží a lahodná chuť potvrzuje dojem z vůně. Osvěžující, nekomplikovaná chuť s jemnými ovocnými tóny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.